su kaçağı tespit - An Overview

Wiki Article

Eğer dairede yaşayan kişi sayısı 1 yıl içinde değişmemiş ise, önceki su faturalarınıza bakarak kullandığınız suyun metre küp hacmini kontrol edebilirsiniz, eğer son aylarda çok farklı derecede bir harcama olduğunu görüyorsanız su kaçağı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Nem ölçer cihazı; bu cihaz ile ortamdaki bağıl nem değerleri referans alınarak su kaçağı tespitini anlamakta yardımcı cihaz olarak kullanılabilir.

Yada pimaş hattında meydana gelen su kaçağını renginden veya kokusundan tahmin edebilirsiniz. Bu tahminleri hemen her kişi ve tesisat ustası yapabilir ancak sorunun tam noktası ancak cihazla su kaçağı tespiti yapılarak anlaşılır.

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da 1 yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

Öncelikle, alt kata su sızmasının sebebi tespit edilmelidir. Siz mutfağın pis su giderinden alt kata su sızdığını belirtmişsiniz ancak temiz su borusundan da sızıyor olabilir.

Son yıllarda kullanımı daha çAlright yaygınlaşan klozetler ve evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan sifonlar ile ilgili tamir ve montaj işlemleri de tesisatçının görevleri arasındadır.

Mr Usta’dan alacağınız her hizmet için bir ücret ödersiniz ve bu ücretin karşılığında işlerinizin usta tesisatçılar tarafından en iyi şekilde yapılmasını beklemeniz de son derece doğal bir durumdur.

Merhabalar işlerinizi günlük rahatlığıyla bize teslim edebilirsiniz kaliteli ve güvenli işçiliğimizle su kaçağı tespit uygun fiyata hizmet vermekteyiz

Profesyonel Ekip Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir.

Bu durumun tespiti için öncelikle tesisatçıların her su kaçak tespitte yaptığı gibi dairenin temiz su tesisatını exam eder ve kullandığı ekipmanla su kaçağının yerini tespit eder ve tespit edilen borudaki patlak tamir edilir.

Termal Kamera Cihazları : Termal kameralar, ısıya duyarlı olup en ufak ısıyı algılayabilir. Genellikle kalorifer tesisatları ve sıcak su tesisatlarında kullanılan bu cihazlar boruların zemin altından, duvardan geçişini görüntülenmesini sağlar.

Su kaçağı onarımı yapıldıktan sonra tekrar test alınıp başka su kaçağı olup olmadığı kontrol edilmelidir.

Su kaçağı tespit cihazlarıyla erken müdahale ederek su kaçaklarını hızlıca onarabilir ve böylece su faturalarınızı kontrol altında tutabilirsiniz.

Report this wiki page